Etsimme tehokkaita ja osaavia käsiä

Olemme takuuvarma työnantaja

Tarjoamme työntekijöillemme heidän opintotaustaansa ja osaamiseensa sopivia työtehtäviä. Meillä työntekijät myös viihtyvät. Voit kasvattaa osaamistasi turvallisesti ja ohjatusti, koska tarjoamme kiertomahdollisuutta eri työtehtävissä. Halutessasi työllistyt joka päivä.

Ykkösvalinta työpaikkana

Haluamme olla ykkösvalintasi, kun pohdit uravalintaasi työelämän alussa. Meillä on tarjota hyvät työllistymis- ja etenemismahdollisuudet niin nuorille kuin kokeneemmillekin konkareille. Emme mittaa hakijoita pelkästään työkokemuksen perusteella vaan katsomme myös heidän asennettaan ja potentiaaliaan. Autamme motivoituneita henkilöitä työllistymään omalle alalleen, kehittämään osaamistaan ja etenemään kohti tavoitteitaan!

Työntekijän asenne ratkaisee

Kiinnitämme erityisesti huomiota positiiviseen asenteeseen työtä kohtaan, Tämän lisäksi kiinnitämme huomiota ammatilliseen osaamiseen sekä motivaatioon hakemaasi työtä kohtaan. Täytäthän hakemuksen huolellisesti ja kerrot meille olennaiset asiat osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kutsumme sinut haastatteluun heti, kun löydämme sinulle osaamistasi ja toiveitasi vastaavia tehtäviä.

Noudatamme työlakeja

Maksamme palkat työehtosopimusten mukaisesti ja hoidamme kaikki palkan sivukulut eläkemaksuineen. Lomaa tai lomakorvausta sinulle kertyy normaalisti myös lyhyemmistä työsuhteista. Saat myös kattavat työterveyspalvelun edut.

Työajanseuranta

Työntekijänä voit kirjata ja seurata omia työaikoja kätevästi TP Avuksen Extranetissä.